Veelgestelde vragen

Algemeen

Wet 'n Wild Beachfestival is een heerlijk strandfestival voor alle (tech)house fans!
De volgende editie is op zaterdag 6 juli 2024.
WnW Beachfestival vindt plaats aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Voer in je navigatie het adres “De Bijlen” in.
De minimum leeftijd voor WnW Beachfestival is 18 jaar (leeftijd op de dag van het festival). Iedere bezoeker is verplicht om een geldig legitimatiebewijs bij zich te dragen en op verzoek te tonen.

Het festival

De deuren van het terrein gaan om 14:00 uur open.
WnW Beachfestival is om 24:00 uur afgelopen.
Ja, er zijn voldoende lockers aanwezig op het festivalterrein.
Gedurende het festival kan je betalen met tokens (munten). Deze zijn verkrijgbaar bij de speciale muntenkassa’s. Helaas zijn munten van voorgaande jaren niet meer geldig. Ook worden tickets en munten niet gerestitueerd.
Het is toegestaan om je (digitale) camera mee te nemen. Maak vooral veel foto’s en deel deze met ons via #WNBF2024 op Facebook, Twitter en Instagram. Professionele apparatuur voor foto’s en video’s is niet toegestaan.
Voor speciale diëten en allergieën (Bijv. glutenallergie) geldt dat u zelf uw eten en/of drinken mee mag nemen indien u hiervoor een doktersverklaring kunt laten zien. Voor de rest is het niet toegestaan en bieden wij een zeer gevarieerd aanbod van eten en drinken op het festival.
Tijdens WnW Beach Festival hanteren wij een ZERO TOLERANCE drugsbeleid. Zowel harddrugs als softdrugs zijn niet toegestaan op het festivalterrein.
De organisatie geeft geen geld terug voor gestolen tickets. Zorg daarom ook dat je zorgvuldig met je ticket omgaat!
Na aankoop ontvang je een link per e-mail waar je het ticket kunt downloaden.
WnW Beachfestival is beperkt toegankelijk in een rolstoel. Alle toegangspaden zijn geasfalteerd, het terrein zelf is een groot grasveld. Bij hevige regenval kan er op sommige plekken wel drassigheid ontstaan. Neem voor meer informatie even contact op via info@ffevents.nl

Tickets

Tickets voor WnW Beachfestival koop je uitsluitend via deze website.
Hoe eerder je koopt, hoe meer je bespaart.
Mocht je je ticket kwijt zijn, dan adviseren wij je om contact op te nemen via info@ffevents.nl
Ja, het is mogelijk om tickets te scannen vanaf een mobiele telefoon. Houd er wel rekening mee dat de internet verbinding niet altijd even stabiel is, dus wij adviseren je om je ticket van tevoren te downloaden op je telefoon.

Reisinfo

Wij adviseren iedereen om met de fiets of openbaar vervoer naar WNWBF te komen. Vanaf het NS station Alphen aan den Rijn is het 20 minuten lopen. Kijk op 9292.nl voor de trein- en bus tijden.
Er is een gratis fietsenstalling aanwezig. Fietsen mogen niet elders worden geparkeerd.
Er zijn voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het festivalterrein. Bij aankomst staat dit duidelijk aangegeven met bewegwijzering en de verkeersregelaars wijzen je graag de weg.